کد خبر: 26892
تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۳
خیزکیش

پیام خانواده - رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در آیین افتتاح پروژه‌های زیرساختی فرودگاه کیش، با تأکید بر ارتقای استانداردهای این فرودگاه به سطح پذیرش هواپیماهای غول‌پیکر (A380)، از افزایش قریب‌الوقوع پروازها و توسعه زیرساخت‌های استراتژیک، از جمله افزایش ۷ برابری ظرفیت ذخیره‌سازی سوخت و بهره‌برداری از نخستین هلی‌پورت غیرنظامی کشور خبر داد.

به گزارش پیام خانواده کاپیتان ابوذر شیرودی، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، صبح امروز سه‌شنبه، همزمان با هفته دولت، با اشاره به تحولات اخیر در فرودگاه بین‌المللی کیش اظهار داشت: با بهره‌برداری از پروژه‌های زیرساختی جدید، فرودگاه کیش اکنون از نظر استانداردها، یکی از مجهزترین و ایمن‌ترین باندهای پروازی کشور را برای پذیرش هواپیماهای رده A380 در اختیار دارد و در روزها و هفته‌های پیش‌رو، شاهد افزایش قابل‌توجه فرکانس پروازها برای پاسخگویی به نیازهای گردشگری و تجاری جزیره خواهیم بود.

وی با اشاره به تمدید گواهینامه‌های فرودگاهی کیش افزود: دستیابی به این گواهینامه‌ها حاصل برنامه‌ریزی، بهره‌گیری از نیروی انسانی کارآمد و توسعه زیرساخت‌های استاندارد است و به‌روزرسانی مستمر گواهینامه‌ها نیز نشان‌دهنده تداوم این روند در فرودگاه کیش است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری همچنین به رونمایی از نخستین شبیه‌ساز هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ در فرودگاه کیش اشاره کرد و گفت: سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این حوزه می‌تواند جایگاه کیش را در آموزش هوانوردی کشور ارتقا دهد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

آخرین‌ها